Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از دهاقان، پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان عصر امروز در آیین  رونمایی از سامانه امهاد اظهار داشت: توسعه علمی پژوهشی و ارتقاء فناوری و به دنبال آن تولید دانش و ثروت برای دانشگاه و کشور در سال‌های اخیر مورد توجه خاصی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی از هرگونه ایده تجاری، تولیدی و فناوری، پشتیبانی و حمایت همه‌جانبه صورت می‌گیرد و تجاری‌سازی ایده‌ها و تحقیقات علمی باعث ایجاد خدمات نوآورانه و بهبود در روند کارهای اجتماع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجفی در ادامه به بیان نظرات خود در خصوص سامانه امهاد پرداخت و تصریح کرد: طرح سامانه امهاد، با توجه به استماع سخنان طراح، می‌تواند با اندک تغییراتی، سر و شکل خوب و قابل توجهی به خود بگیرد و با قرار گرفتن در بستر فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، مسیر ایجاد ارتباط بین اقشار جامعه با دانشگاه‌ها را هموار تر از قبل نماید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: ارتباط دادن این سامانه با سامانه‌هایی نظیر آموزشیار، پژوهشیار و دیگر سامانه‌ها، می‌تواند روند دسترسی دانشجویان، اساتید و دیگر افراد جامعه را به اطلاعات مورد نیاز تسهیل کند.

پیمان داوری، عضو هیأت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، عصر امروز در آیین  رونمایی از سامانه امهاد  در خصوص قابلیت‌های این سایت اظهار داشت:  سامانه امهاد با هدف حل چالش‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به منظور انتخاب استاد راهنما، انتخاب موضوع پژوهشی، انجام پژوهش، مستند سازی پژوهش‌های انجام شده، همچنین چالش پیش رو درخصوص حضوری شدن دانشگاه ها و معطل ماندن بخش مهمی از ظرفیت‌های آموزش آنلاین، پنهان ماندن عمدی یا سهوی مشکلات موجود در صنایع کشور و طرح های پژوهشی ناکارآمد، متولد شد.

وی  با اشاره به دیگر قابلیت‌های این سامانه ادامه داد: عدم وجود پلتفرم مناسب برای بهره‌برداری شایسته از ظرفیت و وقت اساتید، مظلومیت اساتید دور از مرکز از نظر برخورداری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در بسیاری از رشته‌ها، محدودیت دانشگاه در پرداخت حقوق مکفی به اعضای محترم هیأت علمی و لزوم ایجاد پلتفرم‌های درآمدزای کمکی، از دیگر عوامل طراحی و ساخت این سامانه بود.

داوری  ضمن بیان راهکارهای این سامانه برای مواجه با چالش‌های ذکر شده بیان کرد: سامانه در سطح کلان به شناسایی نودهای نخبگانی می‌پردازد و در یک پلتفرم منسجم، شبکه‌ای از متخصصین بر اساس رشته و گرایش تولید می‌کند.

طراح سامانه امهاد  افزود: در شبکه تولید شده ، فرد نیازمند به مشاوره تخصصی که می‌تواند یک دانشجوی دکتری و یا یک فعال صنعت و یا حتی یک سرمایه‌گذار باشد، مورد پشتیبانی همگانی قرار گرفته و مناسب‌ترین فرد به او مرتبط می شود. در این فرآیند، امکان شبکه‌سازی شهری، استانی، کشوری و حتی جهانی وجود دارد،  این سایت، قابلیت شبکه‌کردن حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و صنایع را با یکدیگر دارد.

وی  در ادامه با اشاره به ساختار و شکل سایت مذکور تصریح کرد: سادگی سایت برای استفاده کاربران از نقاط قوت آن است،  در سایت امهاد متخصصین ثبت‌نام می‌کنند و با تأیید هویتشان به عضویت باشگاه مشاوران امهاد در می‌آیند و می‌توانند وقت‌های آزاد خود را بر اساس رشته، گرایش و تخصص خود در اختیار دیگران قرار دهند،  ارزش هر نوبت مشاوره، توسط خود مشاور تعیین می شود و تابع نظام عرضه و تقاضاست.

داوری گفت: در این سامانه، مشاوران موضوعات پژوهشی، استارت‌آپ‌های جدید، استارت‌آپ‌های نیازمند سرمایه‌گذاری، چالش‌های صنایع، طرح‌های پژوهشی، نرم افزارهایی که توسعه داده‌اند و ابتکارات و اختراعات خود را ثبت و در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند،  همچنین در این سایت امکان برقراری جلسات رفع اشکال وجود دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان  در پایان با اشاره به چشم‌انداز آینده این سامانه گفت: در گام اول، سامانه به شکلی بسیار روشن، در سطح دانشگاه‌های آزاد و اتاق بازرگانی استان اصفهان به ارائه خدمات می‌پردازد و پس از آن در فاز دوم، این خدمات به دانشگاه‌های آزاد سایر شهرها معرفی می‌شود و در صورت موفقیت، سامانه، به طور فراگیر به همه سازمان‌ها و مراکز آموزشی و صنعتی کشور سرویس خواهد داد،  واحد بین‌الملل سامانه نیز فعالیت خود را آغاز کرده و تا سه ماه آینده زیر ساخت‌های راه اندازی آن در کشورهای همسایه فراهم می‌شود.

انتهای پیام/۶۳۱۲۲/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان حمایت از ایده ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۷۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، 

به دنبال توافق‌ سه جانبه با موضوع «توسعه زیست‌بوم نوآوری و بومی‌سازی زیرساخت‌های راهبردی و گلوگاهی حوزه ارتباطات و هوشمندسازی صنایع»، بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران در سال ۱۴۰۲، ایرانسل‌لبز به عنوان بازوی تحقیق و توسعه ایرانسل، با هدف تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه و بهره‌مندی از ظرفیت استادان دانشگاه‌های برتر، از طرح‌های پژوهشی و متناسب با نیازمندی‌های اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، حمایت می‌کند.

استادان و دانشگاه‌ها می‌توانند برای مشارکت در این فراخوان، طرح‌های پژوهشی خود در زمینه‌های مرتبط با سطوح هوشمند قابل پیکربندی مجدد (Reconfigurable Intelligence Surface (RIS))، اینترنت اشیا ماهواره محور (Satellite based IOT)، شکل‌دهی پرتو با استفاده از مواد پلاسما، سیستم‌های Cell-free massive MIMO، مکان‌یابی بی‌سیم (Wireless Location Tracking)، مخابرات V2X، شبکه مبتنی بر ORAN (NFV, SDN,…) و … را تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، از طریق ایمیل به آدرس ilabs@mtnirancell.ir ارسال کنند.

پس از پایان مهلت ثبت‌نام و اعلام آمادگی از سوی استادان و دانشگاه‌ها، مراحل اولیه ارزیابی توسط ایرانسل انجام شده و طرح‌های منتخب، به جلسه‌ای با حضور تیم فنی و واحد تحقیق و توسعه ایرانسل دعوت می‌شوند. در مرحله پایانی نیز قرارداد تولیدی یا توافقنامه تحقیقاتی، در قالب طرح‌های حمایتی و اعطای تسهیلات با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و ایرانسل، منعقد می‌شود.

توسعه اشتغال دانش‌بنیان و استفاده از ظرفیت نخبگان در توسعه صنعت فناوری‌اطلاعات و ارتباطات، تسهیل و حمایت از ایجاد و توسعه زیست‌بوم نوآوری و افزایش عمق بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی در این صنعت و نیز تجاری‌سازی، ایجاد یا توسعه بازار برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه، از جمله اهداف ایرانسل در حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری کشور است که با اعلام فراخوان‌های همکاری و امضای توافق‌نامه‌ها با سازمان‌ها، نهادها، دانشگاه‌ها و بنیادهای علمی، آن‌ را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • نمایشگاه «صدرا» در دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد آغاز به کار کرد + فیلم
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • استقبال دانشگاه آزاد از ایده‌های نو در حوزه کشاورزی، دامی و شیلات
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • صهیونیست‌ها در مخمصه!