Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت ساختمان از بزرگ‌ترین صنایع هر کشور محسوب می‌شود و حدود یک سوم گردش مالی از این طریق تأمین می‌گردد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بسپار، به همین دلیل می‌توان ساختمان‌سازی را مادر صنایع دانست. گذشته از وابستگی اقتصادی و گردش مالی به صنعت ساختمان، میلیون‌ها نفر از افراد جامعه در بخش‌های مختلف این حوزه مشغول فعالیت‌اند و به نوعی در این صنعت نقش دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبیعتاً این افراد خانواده وابستگانی دارند که از راه ساختمان‌سازی امرار معاش می‌کنند. بنابراین جامعه وابسته به صنعت ساختمان آمار قابل توجهی را از آن خود کرده‌اند. در سال‌های اخیر وجود تحریم‌های پی در پی و مشکلاتی که این صنعت را تهدید کرده، سبب شده که نیاز به کارآفرین و موقعیت‌های کارآفرینی بیش‌تر از قبل احساس شود، چون شرایط اقتصادی نامساعد سبب کاهش فعالیت‌های ساخت و ساز و افزایش نرخ بیکاری شده است. این موقعیت مناسب‌ترین راه اشتغالزایی برای یک کارآفرین می‌باشد.

در صنعت ساختمان فضای کاری بسیار زیادی وجود دارد. از تأمین کننده مواد اولیه مصالح ساختمانی تا مهندسین و صاحبین املاک و غیره هزاران موقعیت شغلی موجود در این صنعت هستند که می‌توان با سرمایه گذاری اندک در هر کدام از این شغل‌ها اشتغالزایی کرد. به عبارتی اگر یک کارآفرین مورد حمایت قرار بگیرد، می‌تواند با سرمایه اندک خود موقعیت‌های شغلی بسیار متنوعی را که به دلایل مختلف از بین رفته یا کم شده‌اند، از نو ایجاد کند و کم کم  با گسترش حوزه کاری خود از نرخ بیماری بکاهد. ساخت و ساز ساختمان یکی از اساسی‌ترین نیازهای جامعه است. وقتی از رکود ساختمان‌سازی صحبت می‌کنیم، منظورمان صرفاً عدم ساخت و ساز نیست. دلایل بسیاری مانند هزینه بالای مواد اولیه مرغوب، کیفیت ساخت و ساز را با افت قابل توجهی مواجه می‌کند؛ در نتیجه پروژه‌های آماده بسیاری روی دست مالکین می‌ماند.
تنها با یک مثال می‌توان اهمیت حمایت از کارآفرین‌های این حوزه را شرح داد. اگر دولت مالیات سنگینی برای واردکنندگان مصالح ساختمانی و مواد اولیه آن‌ها وضع کند، کارفرمایان بیشتر از مواد و مصالح موجود در داخل کشور استفاده می‌کنند. ایران از لحاظ دارا بودن مواد اولیه ساختمان‌سازی یک کشور غنی است. بنابراین وقتی می‌توان بهترین مواد را از دل همین خاک استخراج کرد و هزاران خانواده را از شر بیکاری و فقر نجات داد، چه لزومی به وارد کردن مصالح ساختمانی گران قیمت است. از طرفی اگر دولت به کارآفرینان این حوزه بها دهد و با حمایت مالی از طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه آن‌ها پشتیبانی کند، صنعت ساختمان با رشد چشمگیری همراه خواهد شد. تمام مشاغل ساختمانی به صورت پیوسته به هم مرتبطند. وقتی یکی از چرخ‌های این صنعت به حرکت درآید ناخودگاه تمام چرخ‌ها به چرخش و حرکت وادار می‌شوند.

دولت باید چگونه از کارآفرین صنعت ساخت و ساز حمایت کند؟

کارآفرینی خود بخشی از صنعت ساختمان‌سازی است. این روزها پیشرفت تکنولوژی سبب شده صنعتی شدن تمام بخش‌ها مخصوصاً ساختمان‌سازی را در بر بگیرد. برای این که ساختمان‌سازی در کشور ایران را به سمت صنعتی شدن پیش برد باید از نوآوری‌های خلاقانه استفاده کرده و متخصصین این حوزه را شناسایی و توانمندسازی کرد. خصوصا در بخش مواد و مصالح ساختمانی.
متأسفانه این روزها تمام افرادی که در حوزه ساختمان‌سازی و عمران و حوزه‌های مربوط به آن، فارغ التحصیل می‌شوند، تنها به فکر استخدام خود هستند و اگر موفق به استخدام شوند، رسالت خود را تمام شده می‌دانند. در صورتی که با نادیده گرفتن ظرفیت بالای این صنعت و عدم استفاده از خلاقیت‌های خود سبب افت کیفیت ساخت و ساز می‌شوند. این افراد تنها در صورتی می‌توانند به عنوان کارآفرین به فکر ایجاد موقعیت شغلی باشند که دولت از آن‌ها حمایت کند. 

دولت می‌تواند با فراهم کردن زمینه صنعتی سازی، اختصاص فضای دفتری و کارگاهی، اعطای زمین‌های قابل ساخت در فضای شهری یا حداقل کاهش نرخ فروش زمین، کاهش سود وام‌های ساخت و ساز و مهم‌تر از همه فرهنگ سازی کارآفرینی با برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزش انگیزشی، توانمندی شغلی و غیره استعداد افراد را به عنوان کارآفرین شکوفا کند. قطعاً افرادی که بضاعت مالی برای راه اندازی کسب و کاری را ندارند، هیچ‌گاه به استعدادهای خود بها نمی‌دهند. این افراد اگر به دنبال تأمین مالی برای استارت کارآفرینی باشند با محدودیت‌های بسیاری مواجه می‌شوند که همین محدودیت‌ها انگیزه آن‌ها را برای ادامه مسیر از بین می‌برد. هر چند کارآفرینی یک حرکت ملی است اما اگر بدون حمایت دولت و ارگان‌های وابسته به آن صورت گیرد، موفقیتی در آن حاصل نمی‌شود. نتیجه نیز رکود روز به روز صنعت ساختمان و تأثیر مخرب آن بر کل جامعه است.

اهمیت کارآفرینی در مشاغل ساختمانی

رشد چشمگیر صنایع ساختمان در کشورهای پیشرفته صنعتی نشان از نقش بزرگ کارآفرینی در ایجاد موقعیت‌های شغلی بسیار است. هر کارآفرین یک فرد با ایده‌های خلاقانه است  و قبل این که به فکر سرمایه گذاری شخصی باشد، از بین بردن بیکاری و رشد اقتصاد کشور را رسالت خود می‌داند. به همین دلیل کارآفرینی بخش مهمی از صنعت ساختمان و یک حرکت خودجوش از سوی بخشی از افراد جامعه است و در صورتی که مورد حمایت قرار بگیرد، می‌تواند کشور را همگام با کشورهای صنعتی دنیا  در مسیر رشد به حرکت در آورد.

شرکت‌های کارآفرین ساختمانی چگونه می‌توانند خود را معرفی کنند؟

شرکت‌های کارآفرین می‌توانند با خرید پکیج رپورتاژ آگهی در سایت بسپار، کسب و کار خود را معرفی کنند. این سایت رسانه صنعت ساختمان نامیده می‌شود. از آنجا که کارآفرینان برای پیشبرد اهداف خود باید با شرکت‌های مختلف در ارتباط باشند، به رسانه‌ای جهت تبلیغ نیازمند هستند. سایت بسپار، با هدف پیشرفت مشاغل ساختمانی و رشد صنعت ساختمان تأسیس شده و بهترین انتخاب برای این منظور است. لینک زیر پل ارتباط شما با سایت بسپار است.
https://www.bespar.net/
انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مصالح ساختماني مشاغل ساختمانی قیمت مصالح ساختمانی مصالح ساختمانی ساختمان سازی صنعت ساختمان مواد اولیه ساخت و ساز صنعت ساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۱۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف

امین نوربخش کارشناس انرژی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه بر اساس شاخص‌های موجود امنیت انرژی مربوط به کشورهای مصرف کننده است، گفت: کشورهایی نظیر ایران و کشورهایی که بیشتر صادر کننده هستند باید ابتدا تغییراتی در شاخص‌ها ایجاد کنند و سپس به عنوان امنیت انرژی از آن یاد نمی‌شود و بیشتر ابعاد صادراتی آن و تنوع مقاصد صادراتی مطرح می‌شود.

وی ادامه داد: ما هم در تولید و هم مصرف دچار مشکل هستیم، زیرا تولیدمان در مقایسه با ذخایری موجود بسیار کم است و اگر این روند ادامه دار باشد اتمام ذخایر گازی و نفتی ما تقریباً ۸ دهه طول می کشدو آخرین کشوری هستیم که ذخایر آن به اتمام می‌رسد.

نوربخش ادامه داد: ما اگر این نسبت را افزایش ندهیم باعث می‌شود که پس از چند دهه ایران و چند کشور دیگر نفت و گاز دارند و سایر کشورها نفت و گازشان به اتمام رسیده است در این شرایط سایر کشورها روندی را طی نمی‌کنند که برای تأمین انرژی خود به یک یا دو کشور وابسته شوند.

به گفته این کارشناس انرژی، روندی که برای کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی آغاز شده به این دلیل است که قدرت‌های بزرگ دسترسی چندانی به انرژی ندارند و هر چقدر ادامه پیدا کند کشورهای بیشتری را همراه خود می‌کند و کشور ما که تقاضا برای سوخت‌های فسیلی وجود دارد اگر تولید را افزایش ندهد در دوره‌ای مجبور به فروش نفت و گاز می‌شوند که مشتری برای آن نیست و قیمت‌ها را به شدت کاهش پیدا می‌کند به همین دلیل در عرضه و تولید باید به فکر افزایش باشیم.

وی با اشاره به اینکه در مصرف نیز چالش‌هایی وجود دارد و شدت مصرف انرژی در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بیشتر است، خاطر نشان کرد: برای انجام یک واحد کار مشخص دو برابر میانگین جهانی انرژی مصرف می‌شود و فرصت بالقوه ای وجود دارد که با بهینه سازی بتوانیم مصرف انرژی را کاهش دهیم تا ظرفیتی برای صادرات و درآمد ارزی و حتی ایجاد روابط سیاسی از طریق توسعه روابط انرژی در فضای منطقه ایجاد شود.

به گفته نوربخش می‌توان گفت تولید نسبت به ذخایر موجود کم است و باید حجم تولید را افزایش داد و حتی آن را به دو برابر برسانیم و هم به لحاظ مصرف آن را کاهش دهیم.

وی در خاتمه یادآور شد: بهینه سازی راه‌های مختلفی دارد به عنوان مثال تبدیل نیروگاه‌ها به سیکل ترکیبی، رفع نشتی خطوط لوله و حتی تعویض بخاری و راه کارهای قیمتی؛ قیمت گذاری پلکانی می‌تواند در بهینه سازی مصرف مثمر ثمر واقع شود. اما ابتدا باید برسی کرد که مدام یک از این راهکارها ظرفیت بیشتری دارد به عنوان مثال در بخش خانگی از راهکارهای غیر قیمتی نظیر تعویض بخاری‌ها می‌توان دنبال کرد

کد خبر 6097948 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • برای کاهش تخلفات شهری باید تغییر نگاه جدی صورت گیرد
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • رویداد صدرا به شناسایی ایده‌های فناورانه منجر می‌شود
  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک