Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسکای نیوز، یک پرستار در برزیل از ترس انتقال ویروس راهی منحصر به فرد برای حمایت از مبتلایان به ویروس کرونا که قادر به برقراری ارتباط با عزیزانشان نیستند، ابداع کرده است. کاربران شبکه‌های اجتماعی تصویری را از این اقدام جالل منتشر کرده‌اند، اقدامی که به گفته آن‌ها مربوط به پرستاری است که یک دستکش را با آب گرم پر کرده و آن را روی دست یک بیمار قرار داده است که از اثرات شدید ابتلا به کووید-۱۹ رنج می‌برد تا او حس کند که تنها نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پرستار با این کار قصد داشته از طریق مشابه سازی لمس کردن به بیماران ارزش دهد و نداشتن امکان حضور فیزیکی عزیزان برای حمایت و مراقبت از آنان را تا حدودی جبران کند. یک وب سایت برزیلی تصویری از این کار را به اشتراک گذاشته است که در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستانی در سائو پائولو گرفته شده است.

این سایت برزیلی نشان داد که پرستار «سیمی اروخو کونا» صاحب ایده‌ای است که در راستای حمایت روان شناختی از مریضی است که زیر دستگاه تنفس مصنوعی قرار دارد.

بیشتر بخوانید

پرستار سارق واکسن دستگیر شد

پرستار در پاسخ به اظهار نظر‌هایی در تمجید از این ابتکارعمل گفت: این ایده راحتی و مراقبت از بیمار است. در حرفه پرستاری یا پزشکی حرفه‌ای بودن کافی نیست، زیرا شما باید یک فرد دلسوز باشید و به قلب خود اجازه دهید. خود را بیان کند.

او افزود: ما تصمیم گرفتیم این کار را به عنوان نوعی محبت انجام دهیم و به یک بیمار منتقل کنیم که گویی کسی دست او را گرفته است و همچنین اندام‌هایی که بسیار سرد هستند را گرم کنیم.

کشور برزیل از ابتدای شیوع ویروس کرونا شاهد همه گیری گسترده این ویروس در میان مردم خود بود و بیشترین آمار مرگ و میر روزانه در کشور‌های آمریکای جنوبی را از آن خود کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرستاران فداکار ویروس کرونا اقدام جالب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • بحران کمبود پرستار در کانادا
  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • ۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • تلاش برای دسترسی به داروی مورد نیاز بیماران تالاسمی
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم